Nieuwbouw De Goede Zorg

De Goede Zorg gaat in samenwerking met diverse partners een nieuwbouw project realiseren, op een geweldige plek aan de rand van het centrum in Apeldoorn, langs het kanaal op de hoek Kanaal Noord en Molenstraat-centrum. Dit gebied staat in Apeldoorn beter bekent als de Veldhuis locatie.

Met de ontwikkeling van de nieuwbouw wordt in samenwerking met de Fame Planontwikkeling uit Zwolle een beschermde woonvorm ontwikkeld. In totaal komen 86 appartementen en twee suites/studio’s voor tijdelijke opname in dit woonzorg complex. Per 8 tot 9 appartementen is een buurtkamer. Het woonzorg complex bestaat uit 6 woonlagen.

Vlak voor de jaarwisseling zijn de bouwhekken op het terrein geplaatst en is er gestart met de sanering. In het eerste kwartaal van 2018 wordt het terrein verder geschikt gemaakt voor de start van de bouw, die gepland staat in het tweede kwartaal van 2018. De oplevering van de bouw is gepland in het vierde kwartaal van 2019.

Op de website van Fame Planontwikkeling kunt u vast wat meer lezen over de nieuwbouw van De Goede Zorg, inclusief een aantal tekeningen van het gebouw.

Op de pagina Nieuwbouw De Goede Zorg houden we u op de hoogte van het laatste nieuws rondom de nieuwbouw.

 

< naar vorige pagina

Activiteiten

Geen activiteiten.