Een fijne en veilige woonomgeving

Als u niet meer zelfstandig kunt wonen, bent u van harte welkom in één van onze woonzorgcentra die u verspreid door Apeldoorn vindt. Avondzon is gelegen in Apeldoorn Zuid, De Matenhof in De Maten en De Veenkamp ligt in Kerschoten. Zo kunt u zelf kiezen in welke wijk u zich het beste thuis voelt of welk woonzorgcentrum u het meest aanspreekt. Onze woonzorgcentra bieden u een combinatie van wonen, zorg en ontspanning. Een fijne, veilige woonomgeving met alle zorg die u wenst.

Hotelzorg/respijtzorg in een woonzorgcentrum van De Goede Zorg.
Uw partner kan tijdelijk niet voor u zorgen, of uw mantelzorger wil graag op vakantie, maar kan geen passende oplossing vinden voor de zorg voor u. Of u bent zojuist ontslagen uit het ziekenhuis, maar u heeft nog veel hulp nodig om te revalideren, waarbij thuis de nodige hulp ontbreekt. Dan is hotelzorg iets voor u!
In een comfortabele omgeving kunt u in eigen tempo herstellen en revalideren, waarbij alle faciliteiten voor revalidatie en verzorging aanwezig zijn. Avondzon, De Matenhof en De Veenkamp hebben hiervoor een aantal appartementen ingericht die uw verblijf zo aangenaam mogelijk maken. Het appartement is eenvoudig ingericht en beschikt o.a. over een hoog/laag bed en een TV.
U bent van zorg verzekerd. Er zijn altijd medewerkers in de buurt. Door middel van een oproepsysteem kunt u altijd een beroep op hen doen.
 

 

< naar vorige pagina

Activiteiten

Geen activiteiten.