De Matenhof

In de groene wijk De Maten ligt het gezellige woonzorgcentrum De Matenhof, met 94 appartementen. U vindt er appartementen voor ouderenzorg en diverse zorgwoningen. De Matenhof grenst aan het mooie Matenpark, waar u heerlijk kunt wandelen. In de omgeving zijn volop voorzieningen zoals winkelcentrum De Eglantier, openbaar vervoer op loopafstand en een apotheek.

In De Matenhof is een spreekkamer voor de huisartsengroep die zich heeft verbonden aan het woonzorgcentrum. Daar kunt u gebruik maken van het spreekuur. Wilt u bij uw eigen huisarts blijven, dan kan dat natuurlijk ook.

De Matenhof beschikt over 3 huiskamers, waar mensen die bij ons wonen in groepsverband een kopje koffie kunnen drinken of een spelletje kunnen doen. Hier kunnen ook de maaltijden worden gebruikt.

Op de begane grond in De Matenhof bevindt zich een ontmoetingsplek, hier kunnen mensen gewoon gezellig een kopje koffie komen drinken, je kunt er terecht voor informatie en of ondersteuning, maar er zijn ook activiteiten en dagbesteding.

Er is een wachttijd voor een appartement. Er zijn op dit moment geen wachtenden voor cliënten met een zzp indicatie (peildatum mei 2018). 
Neem voor nadere informatie over de wachttijd contact op met de zorgtoeleider, Coby Bredewold. Zij is via de Zorglijn (0800 – 0604) te bereiken.  

< naar vorige pagina

Activiteiten

Geen activiteiten.