Verzorgende Avondzon 16 uur

Ben jij de verzorgende IG die ons team komt versterken?
Stichting KleinGeluk zoekt voor het woonzorgcentrum Avondzon een enthousiaste collega die wil werken in de functie van

Verzorgende IG M/V
16 uur per week

Wat ga je doen?
De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verlenen van dagelijkse verzorging/verpleging aan de cliënten volgens de afspraken uit het cliëntdossier. Alle teams zijn zich aan het ontwikkelen tot multidisciplinaire zelforganiserende teams waarin medewerkers zorg, welzijn en huishouding samen de zorg hebben voor een aantal cliënten.

Wie ben je?
Om de functie goed te kunnen vervullen, breng je kennis en ervaring mee:
Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende niveau 3 (IG)
Je hebt een goede beheersing van verpleegtechnische vaardigheden
Je beschikt over een dienstverlenende en klantgerichte instelling
Je bent geïnteresseerd in de ouderenzorg en beschikbaar voor korte diensten.

Wat bieden wij?
Een contract voor gemiddeld 16 uur per week, specifiek voor korte diensten in de ochtend of avond. De diensten worden verdeeld over vier dagen, dus 4 uur per dag. We geven je direct een contract voor onbepaalde tijd. We bieden je een goed salaris, conform CAO VVT, FWG 35 (maximaal
€ 2.566,28 op basis van een 36-urige werkweek). Je bouwt pensioen op en je krijgt een eindejaarsuitkering, een ruime regeling voor onregelmatig werken en reiskosten. Verder bieden wij goede scholingsmogelijkheden. Je krijgt de kans je te specialiseren in zorgvragen en door te groeien naar hogere zorgniveaus.

Kom jij ons team versterken?
Je kunt je CV en begeleidende brief versturen via onze website www.kleingeluk.nl. of mail naar sollicitatie@degoedezorg.nl Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met Lisette Westenbroek, stadsdeelmanager, bereikbaar via de zorglijn 0800-0604. Bij voldoende reacties sluiten wij de vacature.

Wij zijn
KleinGeluk! Dat is de nieuwe naam voor De Zorgmensen en De Goede Zorg samen. In de ouderenzorg vinden we kleine dagelijkse geluksmomentjes van onschatbare waarde. Het gaat om dat hart van goud en die klik met de cliënt. Een cliënt die zichzelf kan zijn en zelf kan kiezen. Bij KleinGeluk woon je kleinschalig en zijn de zorgmogelijkheden veelzijdig. We hebben ook thuiszorg en specialistische zorg. Ouderenzorg moet echt persoonlijk zijn, vinden we. Mensen die zich lekker thuis voelen, daar doen we het voor.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld
De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet

< naar vorige pagina

Activiteiten

Geen activiteiten.