Verpleegkundige thuiszorg nivo 4 20-24 uur ZW

Stichting de Goede Zorg zoekt voor het stadsdeel Zuidwest Apeldoorn een enthousiaste

Verpleegkundige

Contractomvang : 20-24 uur per week
Contractduur : onbepaalde tijd
Salaris : FWG 45 CAO VVT (€ 2.248,15/ €3.032,60)

Heb je een opleiding in de zorg gedaan en vind je het leuk om wat voor onze cliënten te betekenen in de thuiszorg solliciteer dan op deze vacature!

De werkzaamheden bestaan uit het verlenen van dagelijkse verzorging/verpleging aan de cliënten volgens de afspraken uit het cliëntdossier. Van de verpleegkundige wordt verwacht dat ze een “overall beeld” heeft van de zorg en dienstverlening. Verder wordt er verwacht dat ze een signalerende rol heeft en initiatief toont. Alle teams zijn zich aan het ontwikkelen tot multidisciplinaire zelforganiserende teams waarin medewerkers zorg, welzijn en huishouding samen de zorg hebben voor een aantal cliënten.

Heb je
• diploma verpleegkundige niveau 4 en ben je BIG geregistreerd
• een goede beheersing van verpleegtechnische vaardigheden
• kennis en ervaring van groepsprocessen en benaderingswijzen
• ervaring met somatische en psychogeriatrische cliënten
• bekendheid met het werken volgens zorg (leef) plannen
• goede uitdrukkingsvaardigheden zowel mondeling als schriftelijk
• vaardigheid in het werken met de computer

En kun je
• zowel zelfstandig als in teamverband werken
• oplossingsgericht werken
• flexibel ingezet worden


Jij bent een teamplayer, flexibel, ondernemend, je ziet en zoekt kansen!

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan zo spoedig mogelijk. Stuur je brief met cv naar sollicitatie@degoedezorg.nl. Bij voldoende reacties sluiten wij de vacature. Voor meer informatie kijk op onze website www.degoedezorg.nl of bel met Lisette Westenbroek, bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604.

Stichting De Goede Zorg biedt woon- en zorgarrangementen en welzijn op maat aan cliënten (voornamelijk ouderen) die wonen in Apeldoorn. Of het nu gaat om thuiszorg, wonen in een van onze woonzorgcentra (Avondzon, De Matenhof en De Veenkamp), dagbesteding of aanvullende diensten. Veilig, comfortabel wonen en kwaliteit zijn hierbij sleutelwoorden. Bij De Goede Zorg staan 400 medewerkers en 400 vrijwilligers voor onze cliënten klaar.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld
De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet

 

< naar vorige pagina

Activiteiten

Geen activiteiten.