Verzorgende thuiszorg 24 uur Zuidoost Apeldoorn

Ben jij de verzorgende IG die ons team komt versterken?
Stichting de Goede Zorg zoekt voor het thuiszorg team werkzaam in stadsdeel Zuidoost een enthousiaste

Verzorgende IG M/V

Gemiddeld 24 uur per week en voor onbepaalde tijd
CAO-VVT inschaling verzorgende in FWG 35
Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk

De werkzaamheden bestaan vnl. uit het verlenen van dagelijkse verzorging/verpleging aan de cliënten volgens de afspraken uit het cliëntdossier. Alle teams zijn zich aan het ontwikkelen tot multidisciplinaire zelforganiserende teams waarin medewerkers zorg, welzijn en huishouding samen de zorg hebben voor een aantal cliënten.

Heb je
• diploma verzorgende niveau 3 ( IG)
• een goede beheersing van verpleegtechnische vaardigheden
• een dienstverlenende en klantgerichte instelling
• ervaring met somatische en psychogeriatrische cliënten
• een flexibele instelling en de bereidheid extra te werken

Jij bent een teamplayer, flexibel, ondernemend, je ziet en zoekt kansen!

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan zo spoedig mogelijk. Stuur je brief met cv naar sollicitatie@degoedezorg.nl. Bij voldoende reacties sluiten wij de vacature. Voor meer informatie kijk op onze website www.degoedezorg.nl of bel met Ronald van Gerrevink, stadsdeelmanager, bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604.

Stichting De Goede Zorg biedt woon- en zorgarrangementen en welzijn op maat aan cliënten (voornamelijk ouderen) die wonen in Apeldoorn. Of het nu gaat om thuiszorg, wonen in een van onze woonzorgcentra (Avondzon, De Matenhof en De Veenkamp), dagbesteding of aanvullende diensten. Veilig, comfortabel wonen en kwaliteit zijn hierbij sleutelwoorden. Bij De Goede Zorg staan 400 medewerkers en 400 vrijwilligers voor onze cliënten klaar.


Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld
De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet

< naar vorige pagina

Activiteiten

Geen activiteiten.